Kezdőlap»Beauty»Hogyan maradj erős 40 felett?

Hogyan maradj erős 40 felett?

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Jennifer Nicole Lee dacol az előítéletekkel, amikor az öregedésről van szó. Valójában a fitneszedző és modell, szerző, motivációs előadó és 45 éves kétgyermekes anyuka kiváltságként tekint az öregedési folyamatra. „Ezek lehetnek életed legjobb évei, ha vigyázol magadra” – mondja. „Egészséges életmóddal akár úgy is érezheted, mintha fiatalodnál.”

Jennifer 28 évesen, második fia születése után, 2003-ban elkezdte személyes wellness útját, és 80 fontot akart leadni. Nemcsak ezt a célt érte el, hanem életmódjának átalakításával és az egészséges szokások követésével lenyűgöző fitneszkarriert indított el. Most 17 évvel később, 17 könyvvel és közel 100 magazinborítóval Jennifer bebizonyította, hogy megfelelő gondolkodásmóddal minden lehetséges.

Jennifer megváltoztatja más nők életét, akik ugyanúgy indultak neki mint ő, ugyanazokkal a jól bevált sikerelvekkel, amelyeket ő használt testének megváltoztatására. De tudja, hogy ami 28 évesként bevált neki, valószínűleg nem lesz jó a 40 éveseknek, ezért dolgozta ki a következő irányelveket, hogy megtalálja a legjobb formáját ahogy öregszik és érik mint a bor.. „Megosztom veled, hogy mi működik nekem, és mi az, ami az ügyfeleimnek működik szerte a világon – akik közül néhány jócskán a 40-es, 50-es, 60-as és igen, még a 70-es éveiben is jár” – mondja. “Az életkor nem más, mint egy szám.”

Jennifer Nicole Lee szabályai a lehető legegészségesebb életkori szakaszhoz

1. A gondolkodásmódod számít

Közel húsz éve átformáló coachként az egyetlen dolog, amit az ügyfeleimbe oltok, az az elme ereje. Az elméd a legerősebb izom, és minden, amit gondolsz, beáramlik a testedbe. Ha megszoktad, hogy negatívan beszélsz önmagadhoz, akkor most legyen célod az, hogy az elméd a legjobb barátod legyen, ne pedig a legrosszabb ellenséged.

Próbáld ki: A vizualizáció hatékony eszköz lehet a kívánt valóság megteremtésében. Tedd próbára, amikor legközelebb az edzőteremben jársz, és képzeld el, hogy nagyobb súlyt emelsz nagyobb ismétlésszámmal, mielőtt megpróbálnád az emelést. Ha látod, el tudod érni.

Előző bejegyzés

Legyél a változás motorja - erőfeszítés nélkül!

Következő bejegyzés

3 YouTube videó, ami segíthet visszanyerni a motivációd