Kezdőlap»Sport»Edzés»A legjobb 7 Fitness terem Budapesten

A legjobb 7 Fitness terem Budapesten

1
Megosztások
Pinterest WhatsApp

 

  1. Oxygen Wellness a – Legdrágább,  VAN USZODA

Az Oxygen Wellnessben izgalmas zsírégető és alakformáló edzéseken turbózhatod fel magad, ha szeretsz táncolni, és megőrülsz a hipp-hoppért, tutira a Dance Aerobik lesz a kedvenc foglalkozásod. Az izzasztó órák után pedig ne felejts el bejelentkezni egy lazító masszázsra!

 

 

2. GILDA MAX Flórián Fitness Non-Stop Nyitva

Ugye te is imádod a Gilda Max személyi edzőjét, Mile Szilviát és szuper tanácsait? Ha a szuper videóin túl élőben is szívesen edzenél vele, csekkol le a Gilda Max Flóriánt! Választhatsz a hangulatos salsa, bodyart és dinamikus jóga órák közül, de felpörgetheted a hangulatodat a spinning vagy TRX foglalkozásokon is. A legjobb pedig az, hogy éjjel-nappal nyitva van, szóval bármikor leugorhatsz sportolni!

ÓRAREND: http://www.gilda-max.com/gilda-max-florian-orarend/

 

3. Life1 Wellness Futó utca – VAN USZODA

A Life1 Corvinban 40 óratípus közül választhatod ki a hozzád leginkább passzolót. Ha pörgős csajszi vagy, csekkold le a dance órákat, ha viszont a hosszú nyújtásra szavazol, nézz be a nyugis jógaórákra.

 

4. Get River Fitness 

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a GetFit River Fitnesst, hiszen itt van Magyarország egyik legnagyobb gépparkja, így alaposan át tudod mozgatni az izmaidat. A fitness mellett pedig vidám hangulatú aerobics edzéseket is választhatsz, sőt saját személyi edződ is lehet!

5. Liget Wellness Fitness

A Liget Wellness és Fitnessben nemcsak a bikinialakodat turbózhatod fel, de a kemény edzés után szuperül felfrissülhetsz a wellness részlegen, sőt még a szépségszalonba is beülhetsz néhány önfeledt beuty-percre.

 

7. Life1 Fitness ALLEE

Egyszerre fitnessterem és természetes szépségsziget, igazi csaj-oázis, ahol minden egy helyen van! Egy extra kemény Kick-box aerobik vagy Hot-Iron alaposan megdolgozza majd minden izmodat! A terem több kiegészítő, kényelmi funkcióval is rendelkezik: szauna, infraszauna, szolárium, masszázs, büfé, tatoo, WIFI, fodrászat, kozmetika, műköröm építés.

Life1 Fitness allee

 

 

 

Előző bejegyzés

INEOS159Challenge maraton futás - Eliud Kipchoge - ELŐSZÖR 2 órán belül!

Következő bejegyzés

Ashley Graham egészséges Testkép és Énkép példája