Kezdőlap»Futás»A legjobb sprintereket szerződtek a Tag Heuer -el

A legjobb sprintereket szerződtek a Tag Heuer -el

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

3 SPORTOLÓVAL BŐVÍTI MÁRKANAGYKÖVETEINEK PORTFÓLIÓJÁT A TAG HEUER

A svájci luxusóra gyártó Fred Kerley amerikai sprintert, 100 méteren világbajnok és olimpiai ezüstérmest, valamint Letsile Tebogot, a legfiatalabb botswanai sprintert szerződtette. A bejelentés kiegészítéseként a TAG Heuer tovább bővíti családját az ígéretes úszó, Summer McIntosh bemutatásával is.

FRED KERLEY – AMERIKAI ATLÉTA

Fred Kerley

Augusztus második felében rendezik az atlétikai világbajnokságot Budapesten. A királyszámnak tartott férfi 100 méteres síkfutás az egyik legjobban várt összecsapása a rendezvénynek, amelynek az amerikai sztársprinter nagy esélyese.

A szülei által elhagyott Fred Kerley a mélyszegénységből küzdötte fel magát sztársportolóvá. Középiskolásként több sportágat is kipróbált, végül az atlétika mellett döntött. Eredményei alapján ösztöndíjat kapott, és csapatával megnyerte az egyetemi bajnokságot.

A most 28 éves sportoló kétszeres világbajnok és Gyémánt Liga győztes, olimpiai ezüstérmes. A három futó egyike, akik képesek 10 mp alatt futni a 100 métert, 20 másodpercen belül 200-at, és 44 másodperc alatt 400 métert. A TAG Heuer a jelenlegi és 2 következő szezonra ígér támogatást a sportolónak, elismerve a magas szintű teljesítményt, koncentrációt és abszolút precizitást. A 100 méteres táv budapesti döntője augusztus 20-án 19 óra 10 perckor kezdődik.

LETSILE TEBOGO – BOTSWANAI SPRINTER

Letsile Tebogo

A 2003-ban született botswanai sprinter figyelemre méltó eredményei közé tartozik, hogy a 2021-es és a 2022-es atlétikai junior világbajnokságon is aranyérmet nyert 100 méteren és ezüstérmet 200 méteren.

Elképesztő módon a 2022-es rangos Afrika-bajnokság 200 méteres síkfutásban minden idők legfiatalabb győzteseként véste be nevét a történelembe.

Letsile Tebogo mindössze 20 éves, de már rekordokat döntött meg mind sprintben, mind gátfutásban. A pályán és azon kívül is inspirációként szolgál.

Letsile Tebogo a tehetségek félelmet nem ismerő generációjának szellemiségét testesíti meg a TAG Heuernél. A szenvedély és a mentális erő elengedhetetlen a trófea hazaviteléhez, és ugyanezeket az értékeket a TAG Heuer 1860 óta képviseli. Letsile Tebogo is Budapestre érkezik az atlétikai világbajnokságra, minden bizonnyal innen sem szeretne üres kézzel hazatérni.

SUMMER MCINTOSH – KANADAI ÚSZÓ

Summer McIntosh

Summer McIntosh, egy rendkívüli úszó, aki beírta nevét a rekordok évkönyveibe, és igazi inspirációs jelzőfényként jelenik meg a következő generáció számára, mind az úszómedencében, mind azon kívül. Figyelemre méltó, hogy 16 évesen már négyszeres világbajnoki címet szerzett és tartja a 400 méteres vegyesúszás világrekordját, büszkén képviselve Kanadát. Friss és kivételes tehetségével minden idők egyik legfiatalabb úttörőjeként áll, aki sportágán túl is tiszteletet és csodálatot vált ki.

A világ 2022-ben a budapesti úszó-világbajnokságon kapta fel a fejét a fiatal tehetség teljesítményéről hallva. Akkor 200 és 400 méteren is aranyérmet szerzett pillangó- illetve vegyesúszásban. A sajtó tinédzser úszószenzációként hivatkozott rá. Idén áprilisban megdöntötte Hosszú Katinka rekordját 400 méter vegyesen.

A cikk írásának napján ünnepli 17. születésnapját.

Előző bejegyzés

A leggyorsabb női futó a világon

Következő bejegyzés

Nemzeti Vágta 2023 OKtóber 1