Kezdőlap»Sport»Edzés»A legkiválóbb férfi fitnesz modellek 2021-ben

A legkiválóbb férfi fitnesz modellek 2021-ben

1
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Nézd meg kik szerepelnek a listán!

Csakúgy mint női társaik, a világ legjobb férfi fitnesz modelljei is jóval többek mint egy lenyűgöző test. Milliókat inspirálnak a világon történeteiken keresztül, melyekben bemutatják az elért eredményeiket. Kemény munkájuk és fáradhatatlan elhivatottságuk sokaknak pozitív példát nyújt.

A következő férfiak kétségkívül megérdemlik a reflektorfényt még akkor is hogyha a te listád máshogy nézne ki. Mindenesetre bizonyára sokan egyetértenek a mi választásunkkal is, mert ezek a férfiak különösen jól ismertek és elismertek a fitnesz világában.

Következzenek tehát a legjobbak:

Ulisses Jr.

Ulisses Jr. kétségkívül a fitnesz iparág csúcsán áll és egy valódi ikon. A teste egy mitológiai istenéhez hasonlít, a legszembetűnőbb tulajdonsága a 8 rekeszes hasizma. A new york-i születésű férfi hosszú utat járt be sovány kisgyerek korától kezdve, amíg elérte hogy ő lett a fitnesz legismertebb és legkeresettebb arca.

A középiskolában sokat sportolt és rendkívül atlétikus volt mielőtt a testépítés felé fordult, amiben aztán megtalálta a rejtett energiáit és számos versenyen részt is vett.

A versenyeken kívül óriási sikert hozott neki az edzősködés és a fitnesz modellkedés. Ulissesnek 7,3 millió követője van az Instagramon és a YouTube csatornáján, és egy sikeres vállalkozás tulajdonosa is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by no_1 (@_ulisses_jr)

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

Előző bejegyzés

3 edzésstílus ami megőrzi a szíved egészségét

Következő bejegyzés

Telt ház a Puskás Arénában, az Euro 2021 mérkőzéseken?