Kezdőlap»Sport»A legmenőbb sportruházati márkák

A legmenőbb sportruházati márkák

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Folytatjuk legmenőbb sportruházati márkák bemutatását. Manapság az edzőterembe való belépés szinte vallási rituálénak is tekinthető. A fitness terembe járás már nem csak az egészségről és a sportról szól. Igen nagy harc alakult ki a sportmárkák között, ki tud aktuális, trendteremtő termékeket a piacra dobni. A sportruházat ma már ugyanúgy a divat része, mint bármely más ruhadarab, amit a hétköznapokban viselünk.

Ministry of Supply

Ministry of Supply

Az MIT laboratóriumában született, a Ministry of Supply a mindennapok aktív ruházati márkája. Ruházatukat tesztelték a tartósság maximalizálása érdekében. A választék egyszerű, de remek választás a legnehezebb edzésekhez és a leghosszabb futásokhoz is.

Icebraker

Icebraker

Az Icebreakert 1994 -ben alapították, mint ruházati márkát azok számára, akik szabadtéri kalandokra vágynak, és elsődleges választott anyaga a merinó gyapjú volt – és továbbra is az. Hosszú távú partnerségeket alakított ki az üzletág legjobb termelőivel, az Icebreaker képes volt továbbfejleszteni az anyagot, hogy több tudományterületen is működjön.

És bár szabadtéri kalandmárkának indult, az Icebreaker most már átfogó edzőfelszerelést kínál. Az Icebreaker merinót használ, lélegzőképessége és verejtékelvezető tulajdonságai miatt.

Myprotein

Myprotein Myprotein-2

A Myprotein brit sporttáplálkozási és ruházati márkát 2004 -ben alapították, és azóta globális márkává vált, fehérjeport, kiegészítőket és egyéb kiegészítőket szállít fitnesz fanatikusoknak világszerte.

A cég széles ruházati választékkal is rendelkezik, beleértve a felsőket, rövidnadrágokat, sportnadrágokat, pulóvereket, kabátokat és sok más terméket, edzésre és hétköznapokra egyaránt. Az árak megfizethetők, és a minőség a legjobbak között van.

Ten Thousand

Ten Thousand

A Ten Thousand amerikai sportruházati gyártó a felsők, rövidnadrágok és kiegészítők teljes skáláját széles körű kutatás és fejlesztés alapján állítja elő. Az eredmény a minimalista, mégis stílusos edzőtermi viselet átfogó választéka, amely kiváló illeszkedést és anyagokat kínál, sok darabot speciális célokra fejlesztettek ki. Gondoljon például a felsőkre a futáshoz és a HIIT órákhoz. Jó áron, és kiváló ár-érték arányt kínál.

Boohoo Man

Boohoo Man

A brit Instagram kedvenc boohooMan ötvözi a trendi stílusokat megfizethető áron, hogy hatalmas ruhaválasztékot biztosítson, amely lefedi a férfi ruhatárának minden aspektusát. A márka aktívruházati kínálata ugyanolyan kiterjedt, és kapucnis pulcsit, pólót, rövidnadrágot, mellényt, kompressziós viseletet és még sok minden mást tartalmaz.

Everlane

Everlane

Az Everlane büszke arra, hogy kizárólag etikus gyárakkal áll partnerségben, és termékeihez csak a legkiválóbb anyagokat használja; „radikális átláthatóságnak” nevezik. Ezért minőségi ruhákat kapsz, amelyek évekig eltartanak, és további bónusz, hogy jól érzed magad egy olyan társaság támogatása mellett, amely határozottan támogatja a tisztességes béreket és munkakörülményeket.

Az Uniform Sport, az Everlane Activewear Line „minden és minden sportághoz készült”, minden elem 4 irányú rugalmas anyagból készült a maximális kényelem és mozgás érdekében. Ráadásul a nedvességet elvezető és gyorsan száradó technológiának köszönhetően nem kell aggódnod az után sem.

Outdoor Voices

Az Outdoor Voices kollekcióiban nem találsz furcsa márkanevet vagy mintákat. Ehelyett az amerikai cég hagyományosan stílusos edzőruhákat kínál univerzálisan illeszkedéssel. Az Outdoor Voices saját textíliáit fejlesztett ki, mint például a Sweatee, egy olyan teljesítményű pamut, amely leveszi az izzadságot a testről, és a szövet felületére viszi, ahol gyorsan szárad.

Alo jóga

Hiába foglalja bele a jógát már a márkanévbe, de ez nem csak jógaruházat, sőt. Az Alo Yoga kollekciói teljesítményszövetekből készülnek, és rengeteg nyúlnak. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkednek az edzőtermi edzésekhez, lehetővé téve a guggolást, emelést, futást és evezést. A márka darabjai stílusosak, minimalista dizájnt kínálnak, és minden darab sokféle színben kapható.

MPG Sport

Az MPG – vagy a Mondetta Performance Gear – egy sportruházati márka, amely elkötelezett amellett, hogy ahol csak lehetséges, fenntartható anyagokat használjon, sőt, a márka legújabb kollekciójának 80%-a fenntartható tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezenkívül a vállalat által használt szövetek közül sok fejlettebb, mint máshol, a termékek előnyösek, könnyűek, rugalmasak és rendkívül nedvszívóak.

Hylete

Ami 2012-ben egy rövid edzéssel kezdődött, a férfi és női fitneszruházat, hátizsák és a 2018-ban bemutatott első HYLETE cross-training cipő kiterjedt sorává nőtte ki magát.

Barbell Apparel

A legtöbb fitnessterem által kedvelt felszereléséről elnevezett Barbell azon a meggyőződésen alapult, hogy “a ruházatnak jobbnak kell lennie”. De ahelyett, hogy csak az edzőterembe szánt ruházatot gyártana, a Barbell olyan más darabokat is árusít. Például farmer, chino és még ingek is sportos kivitelben (több éves kutatás eredménye).

Az edzőteremi viselete persze továbbra is fontos helyet foglal el a termékeik között: a rövidnadrág, a póló és az alsónemű pedig lélegző szövetben kapható.

Leorêver

Az amerikai sportruházati márka, a Leorêver az aktív ruházat prémium kategóriájában helyezkedik el. Minden darabot a cég központjában terveztek és készítettek a kaliforniai Huntingdon Beach -en, és mindegyiket úgy tervezték, hogy ne csak edzésre, hanem utazásra, üzleti találkozókra és még sok másra is használható legyen.

A márka olyan innovatív szöveteket használ, mint a bükkfák cellulózából készült Micro Modal, amely lehetővé teszi a ruházat lélegzését, kényelmét és tartósságát. Lehet, hogy egy kis pluszt kell fizetnie a Leorêver márkáért, de teljesen sokoldalúak és tartósak lesznek.

WOLACO

A WOLACO-t-a Way Of Life Athletic Company-t-Terry White alapította, miután rájött, hogy nem talál olyan rövidnadrágot, amely lehetővé tette számára a gyors és stresszmentes edzést. Tervezett és kifejlesztett egy párat, amely izzadságálló zsebeket tartalmaz, amelyek kompressziós rétegként is funkcionálnak. Azóta további kompressziós viseleteket adtak hozzá, valamint egyéb edzőtermi ruhák teljes választékát, beleértve a nadrágokat, joggereket, pólókat és pulóvereket is.

Reigning Champ

A kanadai Reigning Champ márka minden bizonnyal a férfi edzőruha luxusabb része. Minden darabot a kanadai gyárban terveznek és gyártanak, és a márka még odáig is eljutott, hogy saját termékeit fejleszti. Az eredmények őrülten kiváló minőségű anyagok, kifogástalan illeszkedések és időtlen formatervezések, amelyek iszonyúan kiemelkednek a tömegből.

A Reigning Champ ruházatának nagy része az atlétikai iparra irányul, de gyakoribb „nem aktív” megjelenésük miatt könnyen viselhetők mindennapi darabként.

Under Armour

Az Under Armour egyike volt az első olyan vállalatoknak, amelyek a nedvességet elvezető szöveteket mutattak be a világnak, legyőzve a Nike-t, a Reebokot és az Adidast. Az 1996-ban alapított amerikai sportruházati óriás tervei azonnali sikert arattak, és ma több nagy sportcsapat hivatalos támogatója szerte a világon.

Az Under Armour hagyományosabb aktív ruházati márka lévén, az Under Armour ruházata folyamatosan fejlődik, új szövettechnológiákat vezetnek be, amelyek segítenek a legjobb teljesítmény elérésében, a felsőktől és rövidnadrágoktól kezdve a cipőkig.

Asics

Míg az Asics egy sportos márka, amely szorosabban kapcsolódik a futáshoz, a japán márka ugyanúgy otthonának is nevezheti az edzőtermet. Az Asics speciális edzőruházat-választékkal rendelkezik, amely pólókat, hosszú ujjúkat, rövidnadrágot, zoknit és kompressziós harisnyát tartalmaznak. Ennek a dedikált termékcsaládnak a cipőit úgy tervezték, hogy párnázást és oldalsó támogatást nyújtsanak, olyan funkciókat, amelyeket például a futócipőben nem találsz meg.

A ruházat is kissé eltérő: az edzőtermi viseletnek nem feltétlenül kell rendkívül könnyűnek lennie, hanem prémium és tartós anyagokból kell készülnie, amlyek túlélik a sok megpróbáltatást.

New Balance

A New Balance az egyik legrégebbi edzőterem -márka, amelyet 1906 -ban alapítottak
nem mindig társult az atlétikához, mivel kezdetben elkezdett olyan ívelt támaszokat gyártani azok számára, akik javítani akartak jelenlegi cipőjük illeszkedésén. Ez végül megmaradt a New Balance márkánál, és saját cipőt készített.

A New Balance minden termékét az USA -ban és az Egyesült Királyságban gyártják, és cipőit változatos méretben és szélességben kínálja néhány riválisához képest. A ruházat is részesül az innovatív technológiákból.

BOXRAW

A BOXRAW -ot néhány évvel ezelőtt, 2017 -ben alapították. Bár lehet, hogy egy frissebb márka, mint a legtöbb, amelyeket bemutatottunk eddig, de egyedi szellemiségük, különleges felszereltségük miatt kiemelkednek a tömegből. Arra a meggyőződésre épültek, hogy az ökölvívás nem csupán sport vagy gyakorlat, hanem életstílus.

A végső céljuk az, hogy ha valaki az ökölvívásba kezd, biztosítsa számukra a boldoguláshoz szükséges felszerelést és ruházatot. Akár a ringben tölti az idejét, akár egyszerűen csak kocog, a BOXRAW felszerelése segít abban, hogy teljeskörű lehessen az edzés.

Fourlaps

Az aktív ruházat szemérmetlenül prémium kategória, a Fourlaps hagyományos darabokat használ és korszerűsíti azokat a fejlett szövetek segítségével, amelyek segítenek a testhőmérséklet szabályozásában. A kiváló minőségű, évekig tartó kivitelezés és a minimalista dizájn jellemzi.

Adidas

Az Adidas mindenki számára ismert, a világ minden tájáról érkező csapatok és sportolók márkája, beleértve a legmagasabb szintű focicsapatokat is a világon. Az Adidas a legjobb sportolókat képviseli és ez lehetővé tette számukra, hogy olyan ruházatot készítsenek, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek. Az edzőterem felszerelésük jellemzően német, tiszta és hatékony minden szempontból.

Reebok

Boltonban alapították Angliában, de az Adidas tulajdonában lévő amerikai cégként működő Reebok a sport egyik legnagyobb nevévé vált. A vállalat az UFC és a CrossFit főtámogatója, és számos szponzori szerződést köt sportcsapatokkal és sportolókkal szerte a világon.

A Reebok ma is folytatja az innovációit, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden egyes ruhadarabja vagy cipője megfeleljen örökségének és minőségi hírnevének.

Elite Eleven

A melbourne-i Elite Eleven az edzőteremben az igazi izomembereket célozza meg, azonban a márka ruházatát úgy tervezték, hogy ugyanolyan alkalmas legyen az hétköznapokra, mint az edzőteremben. A rövidnadrágok és joggerek mellett, szoros szabású pólókat és rövidnadrágokat is kínálnak.

Better Bodies

A Better Bodies már a nyolcvanas évek óta létezik, és azóta kínál ruházatot az edzőteremben dolgozóknak. A weboldal minden bizonnyal azt sugallja, hogy a felsők és az alsó részek az adonis-szerűbb testekhez tartoznak, de számos illeszkedés, beleértve a túlméreteseket is, minden erőteljesebb súlyemelőt is kiszolgál.

Armani

Néhány edzésharcos csak a legkívánatosabb márkákat akarja hordani. Tény, hogy az Armani ezt jól tudja, és így kifejlesztette saját EA7 -es sportruházati sorozatát. Az olasz cég kínálatában megtalálhatók a “technikai” szövetek, valamint a szél- és vízálló kabátok is.

Nike

A Nike a nagy teljesítmény, az élsportolók és az élvonalbeli technológia szinonimája. Fitnesstermük nem különbözik egymástól, és a márka legújabb technológiáját alkalmazzák, hogy a viselője szabadon mozoghasson.

GymPro ruházat

A GymPro Apparel brit sportruházati márkát két egykori tűzoltó alapította, akik rájöttek, hogy egészségünket nem csupán az erőnlétünk határozza meg. A GymPro Apparel megszületett, és prémium ruházatot akart kínálni a fogyasztóknak. A társaság fitnesz rendezvényeket és lelkigyakorlatokat is kínál, hogy segítse az embereket mentális egészségükben, valamint fizikai állapotukban.

Könnyű teljesítményű szövetből készült nadrágot, rövidnadrágot, pulóvert, joggert és sok más terméket találsz.

Gym King

Az Egyesült Királyságban alapított másik szabadidős ruházati márka, a Gym King nagyon gyorsan bebetonozta magát a kötelező sportruházati márkák közé. Sikerének egy része annak köszönhető, hogy ruházata nemcsak az edzőterembe, hanem az alkalmi környezetbe is alkalmas, így hihetetlenül sokoldalú.

Represent

A Represent soha nem vezetett be változást a saját érdekében. Ehelyett úgy döntött, hogy folyamatosan finomítja a ruházat formatervezését. Minden fejlesztést alaposan elemeznek annak biztosítása érdekében, hogy az ne csak a márka alapos előírásainak feleljen meg, hanem növelje a ruhadarab viselése során a luxus örömét. Férfi aktív ruházati kínálatuk változatos, és mindenki számára kínál valamit.

Macron

Az 1971 -ben Olaszországban alapított Macron a sportruházat európai vezetője. Tudták, hogy az UEFA játékvezetői, az olasz és a skót nemzeti rögbi válogatott, valamint sok más nemzeti és szakmai klub szereti a termékeit, amelyek bizonyítják, hogy képesek kiváló minőségű, tartós és csúcstechnológiájú sportruházatot készíteni.

A legmenőbb sportruházati márkák I. rész

Előző bejegyzés

Egészség minden korosztályban

Következő bejegyzés

A legjobb sportruházati márkák