Kezdőlap»Események»Fitness és Jógatábor Horvátországban

Fitness és Jógatábor Horvátországban

2
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Dinamikus Fitness és Jógatábor Horvátországban

2021. július 4-11.  (8 nap, 7 éjszaka) szervező: TulasiJóga Stúdió

Idén nyáron már negyedik alkalommal rendezi meg a Tulasi Jóga Mozgásstúdió a horvátországi táborunkat a meseszép Brac szigetén. Ha Te is annyira visszavágysz, mint Ők, vagy korábban esetleg lemaradtál róla, tarts velün erre a csodálatos hétre!

Visszajelzések a tavalyi résztvevőktől:

  • “Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”
  • “Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!”

Tábor célja, hogy a két különböző edzésforma /fitness és jóga/ egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és a dinamikus fitness programon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várunk!

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek!

Tölts el velük egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdik, amit úszásoktatás követ. A délutánt intenzív fitness órával indítanak, majd erősítő vagy nyújtó jógaórával zárják a napot.

A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged. Az úszásoktatáson megtanulhatod a biztos alapokat, hogy ne legyen félelmed a vízben, vagy csiszolhatod meglévő tudásod profi edző segítségével. A szórakoztató JOMBA fitness órákkal pedig hatékonyan növelheted az erőnléted.

Küldetésük, hogy valami újat hozzanak az emberek életébe, és segítsenek kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táboruk programját úgy alakították ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.

JELENTKEZÉS

A tábor részvételi díja: 410 EUR/fő

Jelentkezni ide kattintva tudsz.

Előző bejegyzés

7 testpozitív influenszer inspiráló lelkesedéssel

Következő bejegyzés

Soucony R 14 a futócipő