Kezdőlap»Egészség»Ashley Graham egészséges Testkép és Énkép példája

Ashley Graham egészséges Testkép és Énkép példája

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Az Önmagunk elfogadásában az egészséges Testkép és Énkép szerepe elengedhetetlen és megkerülhetetlen a boldogságunk szempontjából.

 

Ezen az úton ritka kivételes mintát jelent Ashley Graham plus size modell példája, aki a természetességével vállalja fel a teltkarcsúságát és minden testi, alkati hibáját is, és nem akar minden pillanatában egy nem létező, hibátlan illuziót felmutatni.

 

A divatvilág egyik „forradalmasítója” bizonyára az a plus size modell Ashley Graham, akinek tényleg sikerült minden megszokott és berögzött testkép – elvárásra és prekoncepcióra rácáfolnia. Aki nem csak, hogy úgy lett korunk egyik sztármodellje, hogy jócskán kerekded formáival ért el igazi bombasikert, de közben megmaradt természetes szépségnek és szimpatikus Nőnek is! Aki a közösségi médiában sosem próbál meg egyfajta képmutató és álságosan tökéletes megjelenést felmutatni, sokkal inkább arra törekszik, hogy igazinak, valódinak lássák és a hibáit is vállalva önbizalmat tudjon adni másoknak is, azoknak, akik jelenleg szégyenlik és szoronganak a saját testük miatt. Ashley egy nem rég megjelent Instagram képén anyaszült meztelenül látható (ízlésesen és szemérmesen eltakarva a testét). A várandós híresség ezen posztja „berobbantotta” a social médiát és számos elismerést váltott ki, és kapott egyszerre kritikus és támogató kommenteket civilektől és más hírességektől is. Annyit írt a kép mellé, hogy „ugyanaz, csak egy kis különbséggel”.

 

A modell posztja szép példája annak, hogy miként lehet egy hírességnek a közösségi médiát úgy használnia, hogy az ne hazudja a nem létező szépség ideált és ezzel elbizonytalanítsa a Nőket, hanem bátorítsa őket, hogy a természetesség – a valóság is GYÖNYÖRŰ!

BRÁVÓ Ashley Graham!

 

Előző bejegyzés

A legjobb 7 Fitness terem Budapesten

Következő bejegyzés

LIFE1 Allee FITNESS Horváth Menyhért