Kezdőlap»Fitness»Az evezőgép egy nagyszerű eszköz

Az evezőgép egy nagyszerű eszköz

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Evezőgép

Az evezőgép egy nagyszerű eszköz

Az evezőgép egy olyan eszköz, amelynek segítségével hatékonyan kiegészíthetjük kardióedzésünket. Ha az evezőgépet rendszeresen használjuk, akko nem csak a zsírégetésben, az izomtömeg növelésében is nagyot léphetünk előre. Az evezőgép jó hatással lehet az állóképességre is, de az egész testet átmozgatja, az egész testet erősíti. Bármilyen szintjén is állunk az edzettségnek az evezőgépet bármikor elkezdhetjük használni, kezdetben naponta egy elkalommal, majd később napi két alkalommal is.

Az evezőgép

Minden edzőteremben megtalálható alap kellék az evezőpad, mostanában elvesztették népszerűségüket, de remek eszköz, ami már összecsukható változatban is hozzáférhető, így nem foglalnak el több helyet, mint egy szoba bicikli.

welovesport.hu

Mikor az igazi választás?

Ha az izmaidat szeretnéd erősíteni, kalóriát szeretnél égetni, akkor az evezőgép lesz számodra az egyik legjobb megoldás. Amikor használjuk, intenzív mozgást végzünk, az intenzív mozgás közben minden fontos izomcsoportot megmozgatunk, ez kíváló aerob edzés, hiszen a pulzusszámot gyorsan megemeli és égeti a zsírt.

Az evezőpad használatával minden izomcsoportot megmozgatunk, de különösen jól dolgozik az evezőpados edzés közben a kar, a hát, a láb, a has és a váll izom. Az evezőpados edzés a szivet és a tüdőt és a vérkeringést is erősíti.

Az evezőgép igazi haszna

Mi kell ahhoz, hogy igazán hatásosan használjuk az evezőpadunkat? El kell sajátítanunk a megfelelő evezőmozgást, amelynek a legbiztonságosabb modja az, hogy ha szakember segítségét kérjük.

Az egyenes háttartás és az egyenletes mozgás olyan elemek, amelyek hozzásegítenek minket ahhoz, hogy elkerüljük a helytelen használatból adódó problémákat.

FONTOS! AZ EVEZŐGÉP HELYES HASZNÁLATÁHOZ KÉRD SZEMÉLYI EDZŐ SEGÍTSÉGÉT, HOGY TE IS MEGBIZONYOSODHASS ARRÓL, HOGY MIRE VAGY KÉPES!

Akár a konditeremben, akár az otthoni, saját gépedet használod, az evezőpados edzés nagyon hasznos mozgásforma lehet, miután elsajátítottad a helyes mozdulatsort gyorsan és látványos eredményeket érhetsz el!

Előző bejegyzés

Lendülj formába - szabadtéri edzések Budapest kondiparkjaiban

Következő bejegyzés

Futópad, a jó választás!