Kezdőlap»Fitness»Futópad, a jó választás!

Futópad, a jó választás!

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Futópad

Az edzetátségi állapot bármelyik szintjén is tartasz, a futópad megfelelő választás lesz. Megfelelő választás lesz abban az esetben is, hogy ha még csak tervezed, hogy rendszeresíteni kell a testmozgást az életedben, de megfelelő választás lesz abban az esetben is, hogy ha már magasabb szinten mozogsz.

Profi sporotlók is használják a futópadot kondíciójuk fenntartása érdekében!

Futópad és futás

A futás, a gyors gyaloglás az egészségre különösen előnyös hatással bír. A jó hír, hogy nem kell feltétlenül a szabad levegőn futni, otthon is megtehetjük, bármilyen hóesés, jégesés vagy esős, szélfútta időkben.

welovesport.hu

Miért jó a futópadon edzeni?

Számos előnye van, többek között, hogy nem függ az edzésünk az időjárástól. Nagyon profinak kell lenni ahhoz, hogy egy-egy borús, felhős, esős nap ne szegje kedvünket és lefussuk a természetben azt a napi penzumot, amelyet kijelöltünk a magunk számára. Ha azonban a futópadot választjuk, akkor az időjárás viszontagságait, zavaró tényezőit kirekesztettük az edzéstervünk megvalósításának lehetséges akadályai közül. Azonban a futópados edzés során is figyelnünk kell, hogy elkerüljük a sérüléseket, figyelnünk kell arra is, hogy a lehető legjobb eredményt hozzunk ki magunkból, a legjobb, hogy ha profi szakember segítségét kérjük és egy személyi edző segíti edzésünket.

welovesport.hu

Futópad és személyi edző

Miért fontos, hogy egy szeméyi edző segítségével végezzük a futópados edzésünket? Nem maradhatnak el a bemelegítő gyakorlatok! A rendszeres sportoláshoz elengedhetetlen, hogy saját a testhez tökéletesen illő, a legjobb, ha kimondottan sportoláshoz illő ruhával rendelkezzünk. A nem megfelelő öltözet, akár balesetveszélyes is lehet. Ahhoz, hogy az eredmének ne maradjanak el, a futópadon megfelelő futási testhelyzetben kell edzenünk, a fogantyúk létezését teljes mértékben el kell felejtenünk, ebben is nagy segítség lehet, hogy ha erőfeszítéseinket egy profi szakember, egy személyi edző figyeli és koordinálja.

Előző bejegyzés

Az evezőgép egy nagyszerű eszköz

Következő bejegyzés

SPINNING segítség a súlyfelesleg leadásában, a lábak és a fenék feszesebbé tételében