Kezdőlap»Egészséges»Sportolók és egészségükre odafigyelők számára

Sportolók és egészségükre odafigyelők számára

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Kezdő sportolók számára nagyon nagy nehézséget jelenthet, hogy mindent, ami az egészséges életmódjukhoz szükséges beszerezzenek. A rendszeres testmozgás heti feladatnaptárba illesztésén túl rengeteg feladat adódik még amit meg kell oldania. Például az egészséges táplálkozásra való odafigyelést, a megfelelő alapanyagok beszerzését.

Ez megfordítva is igaz lehet. Lehetséges, hogy csak azért nem tértünk át az egészséges életmódra, mert tudjuk, hogy a heti rendszeres edzéseken túl, ez további feladatokat ró ránk? A jó hír az, hogy megfelelő szolgáltatások kiválasztásával a terheink csökkenthetőek. Akár csak ha arra figyelünk oda, hogy az edzés után a megfelelő fehérje bevitelt pótoljuk egy megfelelő turmix elfogyasztásával, nagymértékben javulhatnak az esélyeink.

Ne várjunk tovább! Kezdjünk egészséges életet! Sportoljunk és táplálkozzunk egészségesen!

1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend kiegészítőket a BioTechUSA. Ma már több mint 600 termékvariációt kínál. 500 alkalmazottal és 130 franchise üzlettel rendelkezik. Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Magyarországon kívül 70 országban van jelen, aminek köszönhetően Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabb étrend-kiegészítő gyártójának számít.

Fehérjék

A fehérje aminosavakból áll. Az aminosav láncolatok hosszától függ, milyen gyorsan tudja lebontani, és megemészteni a szervezet. Tehát minél rövidebb egy aminosav lánc, annál gyorsabb a felszívódása, annál hamarabb épül az izomzatba.

A fehérjének számos forrása van, melyekből a fehérje porok és szeletek készülnek. A fehérje minőségét a biológiai érték (BV) segítségével mérjük. Ez a szám azt mutatja meg, hogy milyen százalékban tudja a szervezet megemészteni és hasznosítani az adott fehérjét, ha a tojásfehérjét 100- nak vesszük. Minél magasabb a biológiai értéke egy fehérjének, annál jobban és nagyobb mértékben hasznosítható a szervezet számára. A tejsavó proteineknek van a legmagasabb (BV 104) biológiai értékük.(Az anyatej biológia értéke 95, ezért szinte az összes bébi tápszer tejsavó alapú. )

https://shop.biotechusa.hu/collections/feherjek/

Szeletek

Ha nassolni szeretnél, tedd azt egészséges módon. Müzli szeleteink kiváló tápanyagforrásokat jelentenek reggel vagy edzés előtt. Fehérje szeleteinkkel a fehérje beviteledet is biztosíthatod, így edzés után vagy étkezés helyett is kiváló megoldást jelentenek.

Fehérje-, müzli-, energizáló szeletek

Vitaminok

Az optimális sport teljesítményhez, a szervek, szövetek, sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztása a szervezet számára szükséges mennyiségben. Ez manapság élelmiszerből nehezen megoldható, főleg intenzív sporttevékenység vagy fogyás célú diétás étkezés idején, de a környezetünkben zajló kártékony változások, (élelmiszeripar tömeggyártása, környezetszennyezés, környezeti stressz) mindenki számára indokolttá teszi a vitaminok és ásványi anyagok külön biztosítását.

https://shop.biotechusa.hu/collections/vitaminok

Állóképességi sportok kiegészítői

Az állóképességi sportolók elképesztő teljesítményre képesek. Több száz kilométeres futások, hosszú bokszmeccsek, napokon át tartó kerékpáros versenyek, de nem is kell ilyen messzire menni. Saját, legutóbbi teljesítményünk túlszárnyalása is csodálatos eredmény.

A tempós sétáról eljutni egy tíz kilométeres távig, vagy akár egy amatőr triatlon versenyig is ugyanolyan kemény munkát, időt, energiát, kitartást igényel.

DE VAJON HOGYAN FOKOZHATOD A TELJESÍTMÉNYEDET?

https://shop.biotechusa.hu/collections/allokepessegi-sportok-kiegeszitoi

Előző bejegyzés

A legjobb állóképességfejlesztő edzés a köredzés!

Következő bejegyzés

Mi az amit tudni érdemes a spinning edzésről?