Kezdőlap»Fitness»Hogyan hordd a jóga nadrágot a mindennapi öltözettel?

Hogyan hordd a jóga nadrágot a mindennapi öltözettel?

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Sokan el sem tudják képzelni, hogy felvegyenek egy sportos nadrágot az irodába vagy akár első randira. Lehet, azért ódzkodsz a gondolatától is, mert nem kaptál elég pozitív impulzust és ihletet. 
Mivel az athleisure stílus nagyban tombol a divatszakmában, ezért nem kell feszengened, ha bátrabb szettek után nyúlnál. 
Lehet a merész daraboktól kezdve a kisebb kiegészítőkön át kombinálni a ruhákat. A lehetőségek tárháza végtelen. Mostani cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod a jóganadrágot beépíteni a mindennapjaidba. 

Akár hiszed, akár nem egy szabott fitnesz nadrág igen is viselhető az irodában. Szem előtt kell tartanod, hogy csak kis mennyiségben jelenjenek meg a sportos darabok. Finomítsd az összképet egy nőies blézerrel és magas sarkúval. Nem csak elegáns és különleges leszel, de roppant kényelmes viseletet is nyújt. A melegben pedig praktikus is a légáteresztő elasztikus anyagból készült nadrág és felső. 

Egy érdekes mintájú neccbetétes nadrágot hétköznapi viseletté tehetsz egy toppal és egy farmerdzsekivel. Ha egy bakanccsal viseled, akkor koncertezésre ideális, de viseld bátran egy utcai cipővel vagy szandállal és máris mehetsz kávézni a barátnőkkel. Annyira kényelmes ez a nadrágunk, hogy szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. 

További infók: www.ndnsport.com

Előző bejegyzés

Rekordszámú stranddal folytatódik a Mozdulj Balaton! programsorozat

Következő bejegyzés

A Davis Kupa-kapitány a top 30-ba várja Fucsovicsot