Kezdőlap»Uncategorized @hu»A legjobb sportórák 2021

A legjobb sportórák 2021

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A legjobb futóórák 2021: GPS órák 

A legjobb futóóra: POLAR

a legjobb spotóra welovesport
(Shutterstock)

A legjobb futóóra rengeteg információt nyújt Önnek a futás során és utána is, segít nyomon követni az előrehaladást és megtervezni az edzéseket.

A probléma az, hogy a futóórákból már nagyon sok van, és nehéz kiválasztani, melyik a legjobb az Ön számára. Különböző formájúak és méretűek, de ami még fontosabb, áruk. Éppen ezért a legjobb futóórák ezen listáján különféle árakat választottunk, hogy segítsünk kiválasztani, melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek és költségkeretének.

Az elsőbbségi listán kiemelkedően fontosnak kell lennie a nagyon pontos GPS-nek, az idióta szintű használhatóságnak, amikor a futó agya elfárad, és a csúcsminőségű partneralkalmazásokkal, amelyek segítenek a statisztikákból való tanulásban és a motiváció megőrzésében.

Szűkös a költségvetése? Olvassa el a legjobb olcsó futóóra útmutatónkat!
Konkrétan itt egy Garmin? A legjobb Garmin karóra útmutató az Ön számára.

Ha profi akar lenni ne Apple Watch-ot vegyen!

A hagyományosabb okosórák, mint az Apple Watch 5, elegendőek lesznek az alkalmi futók számára, de ha maratonra vagy hasonló eseményre akar edzeni, akkor érdemes figyelembe venni egy dedikált futóórát, mint például a Polar, a Suunto vagy a Garmin – olyan vállalatok, amelyeknek órája kizárólag a futásra összpontosít, és nem sok más funkcióval rendelkeznek.

Noha kiválasztottuk a legjobbak közül a legjobbakat, érdemes azt is szem előtt tartani, amikor az órát akarja viselni – néhányuk elég élénk színű, és nem biztos, hogy irodai környezetben való.

 

sportóra

Egyelőre ez a világ legjobb futóórája.

A legjobb futóóra: Polar
1. Polar M430
A Polar legkeresettebb nyomkövetője HR frissítéssel

 

 

Polar sportóra Ára: 32050 FT

Jó akkumulátor-üzemidő Könnyen használható Bosszantó töltőzsinór Sajnos nem a legjobb megjelenésű.

A Polar felhajtás nélküli M400-ja okkal volt Európa legjobban eladott futóórája. Egyszerű, hatékony és jó áron a Polar egyértelműen nyertes volt.

Szerencsére az új Polar M430-mal figyelembe veszi a régi „ha nem törik össze” mondát, és megtartotta a legtöbbet, ami az M400-at kedvenc futóórává tette, de hasznos új képességeket adott hozzá.

 

Még mindig könnyen használható, tartós, ha nem is figyelemre méltó kialakítással, a legnagyobb frissítés az, hogy az M430 beépített pulzus (HR) monitorral érkezik a zóna edzéshez és a folyamatos HR nyomkövetés a csuklótól, így figyelemmel kísérheti pihenő szíve mozgását/pulzusát és a fitnesz edzés előrehaladása.

Van alváskövetés és intelligens értesítések, valamint a folyamatosan javuló Polar Flow alkalmazás előnyei, amelyek lehetővé teszik, hogy intelligens coachingot adjon csuklójához a képességeihez és céljaihoz igazodó edzéshez, valamint az egyik legjobb nyújtása. napi nézetek mindenről, amit tett egésznap.

Valahogy a Polar varázslói összeszorították ezeket az extra okosságokat, miközben továbbra is megfelelő akkumulátor-élettartamot kínálnak, akár 30 órás edzéskövetést. Noha hiányzik belőle a Polar V800 vagy a Garmin Forerunner 935 mélyebb futási dinamikája, ez egy nagyon jól sikerült futóóra, nagyon kedvező áron.

Ha különösképpen foglalkozik a nyomvonalas futással és a többnapos eseményekkel, akkor érdemes megnéznie a nemrég megjelent Polar Grit X-et is, amely további funkciókat kínál, például a hidratálás és az üzemanyag-ellátás kezelését, valamint útmutatást a helyreállításhoz.

 

A legjobb Garmin eladások Forerunner 245  


2. Garmin Forerunner 245

92990 FT

Garmin
Ragyogó a komoly futók számára.

Vegye meg itt: https://aqua.hu/okosorak-aktivitasmerok/garmin-forerunner-245-futoora-szurke-gg010-02120-10-t783406


Szuper kényelmes, még éjszaka is. Lenyűgöző akkumulátor-üzemidő Az alváskövetés pontosabb lehet. A műanyag tok kissé olcsónak tűnik.
A Garmin Forerunner 245 (és testvére, a Forerunner 245 Music) kompakt és könnyű, de tele van a vállalat futók számára elérhető legjobb funkcióival és eszközeivel.

Ez egy fitneszóra olyan futóknak szól, akik meglehetősen komolyan veszik a hobbijukat, de valószínűleg nem arra törekszenek, hogy új rekordokat döntsenek a helyi fél maratonjukon.

Van még tevékenység nyomon követése kerékpározáshoz, úszáshoz, és számos beltéri tornaterem. A medenceúszás és az erőnléti edzés két új mód, amelyet a Forerunner 235 megjelenése óta adtak hozzá, és különös hatással volt ránk a jóga mód. Foglalkozásunkat tovább javította a puha szilikon heveder, amely soha nem ás be a pózok alatt.

A 245 másik kiegészítése egy pulzus oximéter a vér oxigéntelítettségének változásainak nyomon követésére. A pulzus változékonyságával együtt ez segít az órának (a Garmin Connect alkalmazással együtt) megbecsülni a stressz szintjét a nap folyamán, így Ön intézkedhet ezek kezelésére.

Műanyag héja azt jelenti, hogy a Forerunner 245 nem a legjobban kinéző Garmin óra,

 

Előző bejegyzés

Masszőr? Na jó, de milyen?

Következő bejegyzés

Még tovább bővült a TAG Heuer Nagykövetek listája