Kezdőlap»Fitness»Hogy lett Madonna Fitness ICON ?

Hogy lett Madonna Fitness ICON ?

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

61 éves korában Madonna erősebb marad, mint Instagrammos, hírességek és korosztályának egyharmadán szereplő zenészek.

A pop ikonnak a divatra és a zenére gyakorolt hatása elismert, de Madonna sokak számára is óriási inspirációt adott a fitnesz és az önelfogadás szempontjából.

10 évvel ezelőtt Madonnát súlyosan kritizálták izmos karjai miatt. “Semmi sem mondja, hogy kecsesen öregszik, mint egy túlzottan kidolgozott pár szörnyen faragott és véresen rohadt véres holttestet” – olvastam az akkori TMZ-ben írt cikket.

De Madonna soha nem hajlott a testének ezen ellenőrzése ellen, átfogva az erejét, a fitneszt és a testének azt a jogát, hogy úgy néz ki, ahogy szeretné.

Amit a test alakja szempontjából vonzónak tekintünk, folyamatosan fejlődik – nagyrészt a szociális média fitnesz-befolyásolóinak köszönhetően az erős, sportos megjelenés most már divatosnak tekinthető, sok nő inkább tónusú fizikát és erőt kíván elérni, mint a különösen karcsú alakot

„Szerintem vicces, hogy miként előmozdítjuk az erőt és a nők felhatalmazását, mégis az adott korszakban a leghíresebb Madonna volt, nem az volt a divat, hogy izmossá váljunk” – mondja a 23 éves táncos és személyi edző, Amie Barlow, Londonból. Független.

“Csak azt kell megmutatni, hogy a társadalom meghatározhatja azt, amit vonzónak és esztétikai szempontból kellemesnek találunk!

Előző bejegyzés

Soul2Soul Lélek-és Életmódközpont

Következő bejegyzés

Gyrotronic a Holisztikus mozgásforma megérkezett hazánkba