Kezdőlap»Beauty»Egészség»Sportrehabilitáció ahogy Ronaldo is csinálja

Sportrehabilitáció ahogy Ronaldo is csinálja

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A világűr technológiája a sport regenerációban és rehabilitációban!

Tudjon meg többet az időszakos vákuumterápiáról a teljesítmény javítása érdekében

Íme: az új módszer a regeneráció és a rehabilitáció fellendítésére az űrgyógyászat területéről. Világszínvonalú sportolók és csúcs futball-, rögbi- és jégkorongklubok, akik mindent megtesznek a teljesítményük javítása érdekében. Napi használatban a vezető nemzetközi klinikákon ortopédiai és traumatológiai célokra. Meglepően gyors eredmények a terápiában, a rehabilitációban és a betegek mobilizálásában: a Vacusport® Regeneration System.

Tudjon meg többet a módszerről!

A VACUSPORT® ideális megoldás a tipikus sportsérülések egészségkárosító hatását követően, lecsökkentve a rehabilitáció idejét mind a beteg sportolók, mind a szponzorok javára.
A belső sérülések rehabilitációjára is ideális megoldást kínál a készülék, beleértve a belső protéziseket is. Eredményeként jelentős javulás tapasztalható az életminőségben és gyorsabb, alaposabb rehabilitáció.

Mivel az IVT a nyirokáramlás fokozására is kiváló hatást fejt ki, ezért a VACUSPORT® regeneráló rendszer egy elismert, modern, költséghatékony terápia a nyirok ödéma terén is.

A VACUSPORT ® Regeneration System egy új csúcstechnikával rendelkező rendszer a gyorsabb regeneráció és az intenzív terhelésben részesülő versenysportolók feltöltődésének, kipihentségének mielőbbi elérésében.

Indikációk:

  • Operációk/sérülések utáni ödémák ellen
  • Tipikus sportsérülések kezelésére
  • Ficamok után
  • Keresztszalag sérülések után
  • Izomrost szakadások után
  • Paralysis
  • Értréning (kapillarizáció fenntartása és fokozása, fiziológiai állapot fenntartása; helyreállítódási időszak lerövidítése)

Főbb Referenciák:

Vacusport vásárlók

FC Barcelona orvosi teamje és Cristiano Ronaldo már évek óta ismeri és alkalmazza sikeresen a módszert, amely méltán hívta fel magára a sportsajtó érdeklődését is. A FC Barcelona mellett világszerte számos labdarúgó, jégkorong, kerékpáros csapat, valamint balett intézetek, olimpiai felkészítő központok alkalmazzák sportolóik gyógyításában, edzettségük növelésében.

ronaldoRonaldo

Jan Frodeno (NSZKKöln1981augusztus 18. –) német sportoló, triatlonban olimpiai bajnok.

Frodeno Dél-Afrikában nőtt fel. Sportolói pályafutását 15 éves korában úszóként kezdte. Három évvel később tehetségének köszönhetően ún. mentőúszó lett. 2000 novemberében lett triatlonista, két évvel később indult elsőként a Triatlon-Bundesligában és bekerült a német válogatottba is. 2005-ben és 2006-ban a válogatott legerősebb versenyzője volt, a tiszaújvárosi Európa-bajnokságon ezüstérmet nyert. Az olimpiára 2007-ben a hamburgi triatlon-világbajnokságon kvalifikálta magát, ahol 6. helyezettként végzett. A 2008-as pekingi olimpián ért pályafutása csúcsára, ahol aranyérmet szerzett.

Frodeno Saarbrückenben él, a Tri-Sport Saar-Hochwald egyesület versenyzője.

Átlagosan egy kezelés ára: 10.000 Ft / 20 perc

Hivatalos Magyarországi forgalmazója:

High Care Cosmetics Kft.
1132 Budapest Tutaj u. 5.
+36 1 331 0149

info@high-care.hu
Lavotha Péter ügyvezető
+36 20 954 7856

Előző bejegyzés

Legtrendibb jóga szettek 2022

Következő bejegyzés

Top 10+1 aktivitásmérő és okosóra