Kezdőlap»Fitness»Budapesti Fitness termek»Oxygen Wellness – Fitness a legnívósabb sportközpont Budapesten

Oxygen Wellness – Fitness a legnívósabb sportközpont Budapesten

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Az Oxygen Wellness Naphegy Budapest egyik legnívósabb fitnesz terme, amely több ezer négyzetméteren kínálja magas színvonalú és széleskörű fitness-wellness-masszázs szolgáltatásait. Látogasson el hozzánk! Legyen az Oxygen közösség tagja!

Oxygen Fitness Wellness

Az Oxygen Naphegy  fitness paradicsomában edzőink segítségével Te is megtalálhatod személyiségedhez, adottságaidhoz és céljaid megvalósításához a legideálisabb mozgásformát. Így a sportolás valódi élménnyé válik!

Alakformáló edzés

Az Oxygen Naphegy wellness részlegének kialakításánál azon eszmény vezérelte az alkotókat, hogy olyan közösségi teret alakítsanak ki, ahol minden a test és a lélek harmóniáját szolgálja. Különleges élményben lesz részed!

KITISZTULNAK A GONDOLATOK

A tökéletes wellness élményről az Oxygen Naphegy egyedülálló szauna parkja gondoskodik: finnszaunák, infraszaunák, gyógynövényes kabinok, tengeri klíma kabin, jégkamra, úszómedence, pezsgőfürdő, fűtött kőágyak, textiles és textilmentes szauna részleg. Szaunamestereink pedig elkalauzolnak a szauna felöntések világába.

Wellness Fitness Budapest

Medencék

A feszített víztükrű, oldalt üvegfalakkal körülvett, 20 m-es úszómedence vízének hőfoka 26-28 oC fokos, mélysége 120 cm. Az úszásoktatás és az aquatréning is itt zajlik. A meleg jacuzziban üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik az Oxygen Naphegy előtt elterülő parkra és a várra. Vendégeinknek igazán kellemes és különleges élményben lesz részük. Szaunázás után pedig a merülőmedence és a jégkút élénkítően hat, jót tesz a vérkeringésnek, a bőrnek, megmozgatja a hajszálereket.

MASSZÁZS ÉS SPA KEZELÉSEK

Masszőreink 4 szépen berendezett masszázs szobában várják a vendégeket összesen mintegy 20 féle Spa programmal és masszázs fajtával. Itt zajlanak a masszázsok, a spa kezelések és az LPG kezelés. Időpontot e-mailben, személyesen a recepción vagy az alábbi telefonszámokon foglalhatsz: +36-1-799-0404, + 36-20-393-4219. A páros masszázsoknál előleget kérünk. A masszázsfajtákról és egyéb wellness kezelésekről itt olvashatsz.

Wellness büfé

A wellness részlegen külön büfé üzemel, ahol frissítőket, gyümölcsöket és különböző szauna termékeket tudnak vendégeink vásárolni az órájukkal.

Szauna lepedők

A szaunázáshoz biztosítunk számodra szauna lepedőket is, amelyet a szauna bárban tudsz átvenni.

Alakformáló, Aqua tréning, bodyART™, Cardio Intervall, Cross Training, deepWORK™, Dinamikus jóga, Fitbox, Funkcionális köredzés, Full Body training, gerincjóga, gerinctréning, Group Cycling, Hatha Jóga, Hot Iron 1, Hot Iron 2, Kondi Mix, Spinning, Stability workout, Stretching, Tabata workout, TRX, Vital Energy, Zsírégető

Budapest 1016
Naphegy utca 67.
Magyarország

HÍVJON MINKET

+36 1 799 0404

 

Előző bejegyzés

Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI

Következő bejegyzés

2021 legjobban fizetett sportolói