Kezdőlap»Sport»Baba Mama Torna»Baba-mama torna

Baba-mama torna

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A baba mama tornát általában a második hónaptól szokták javasolni, mert ez az az idő, amikor a baba már beállt egy napi ritmusra és a kismamák is rutinosabbak lettek az ellátásban. A baba mama tornát azért szokták ajánlani, mert jó program a mamának és a babának is. Az anyukának azért, mert a terhesség során bekövetkezett változásokat mérsékelni tudja, a baba pedig egy kicsit megismeri a világot, ami körülveszi őt.

 

Jó program lehet az anyukának azért is, mert lehetősége van arra, hogy más kismamákkal találkozzon, ismerkedjen és megbeszélhessék a gyermekneveléssel és a baba ellátásával kapcsolatos legfontosabb dolgokat, hasznos tippeket, trükköket adhatnak át egymásnak egy ilyen találkozó alkalmával. A legfontosabb azonban, hogy a baba mama torna alkalmával együtt vannak és mélyül az anya-gyermek kapcsolat. Ezen kívül jó feszültség levezető és rendszerességet visz a baba és a mama életébe is, elősegíti a baba számára a zene megszeretését és már pici kortól kezdve az egészséges életmódra nevel. Elterjedt jelenség manapság a babaúsztatás is, aminek egyik előnye, hogy olyan mozgásokat is el tud végezni a baba a vízben, amit a talajon egyébként nem.

Így tanítsd mászni a babát

Rubint Réka babamama tornája

Babatorna videók

Joshua Levitt amerikai természetgyógyász egy különleges fitneszprogramot dolgozott ki. A kisbaba sokat sírt és amikor már semmi nem használt Joshua lefeküdt a földre és fel-le kezdte emelgetni a babát, aki egy idő után nevetgélni kezdett, Joshua pedig izomlázat kezdett érezni a karjában. Számtalan gyakorlatot dolgozott ki, és megírta Bébisúlyzó című könyvét, amit az újra izmosodni szándékozó apukáknak szánt, de fontos gondolatként van jelen a könyvében, hogy a babának beépül a mozgás a mindennapjaiba és a legfontosabb gondolat, hogy pici koruktól kezdve szoros kapcsolat alakulhat ki a baba és az apuka között.

Előző cikk

Előző bejegyzés

Itt nincs több cikk.

Következő bejegyzés

Változatos étrend és zsírkérdés