Kezdőlap»Sport Hírek»Osaka visszalépett a Roland-Garroson

Osaka visszalépett a Roland-Garroson

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Naomi Osaka múlt szerdán jelentette be a közösségi médiában, hogy nem vesz részt a Roland-Garros 2021 kötelező médiainterjúiban.

Ezt a bejelentést követően a Roland-Garros csapatai megkérték, hogy gondolja át álláspontját, és sikertelenül próbáltak beszélni vele, hogy ellenőrizzék jólétét, megértsék a kérdés sajátosságait és mit lehetne tenni annak érdekében, hogy a helyszínen megoldják.

Naomi Osaka elkötelezettségének hiányát követően az Australian Open, a Roland-Garros, Wimbledon és a US Open közösen írtak neki, hogy ellenőrizze jólétét és támogatást nyújtson, hangsúlyozza elkötelezettségét az összes sportoló közérzete mellett, és javasolja a párbeszédet. a kérdésekről. Emlékeztettek rá a kötelezettségeire, a nem teljesítés következményeire is, és arra, hogy a szabályokat minden játékosra egyformán kell alkalmazni.

Naomi Osaka ma úgy döntött, hogy nem tartja be szerződéses médiakötelezettségeit. A Roland-Garros játékvezető ezért 15 000 dolláros bírságot szabott ki neki, a magatartási kódex III H. cikkével összhangban.

Ezt üzenik neki a Grand Slam vezetői:

Azt tanácsoltuk Naomi Oszakának, hogy amennyiben továbbra is figyelmen kívül hagyja a média kötelezettségeit a bajnokság alatt, kiteszi magát a magatartási kódex további lehetséges következményeinek. Amint az várható volt, az ismételt megsértések szigorúbb szankciókat vonnak maguk után, ideértve a verseny elmaradását (magatartási kódex III. T. cikke), valamint egy olyan súlyos bűncselekmény kivizsgálásának kiváltó tényezőjét, amely jelentősebb bírságokhoz és a Grand Slam jövőbeli felfüggesztéséhez vezethet (Magatartási kódex IV. A.3.).

Foto: https://www.wtatennis.com/players/319998/naomi-osaka

Előző bejegyzés

10+1 könnyű vegán vacsora elfoglalt ínyenceknek

Következő bejegyzés

EURO 2020 Olaszország - Törökország