Kezdőlap»Egészség»Professzionális testtömeg összetétel analízis

Professzionális testtömeg összetétel analízis

1
Megosztások
Pinterest WhatsApp

 Fitness testtömeg

Ha sportolunk, akkor azt egy cél érdekében tesszük, abban az esetben, hogy ha erőfeszítéseink nem járnak eredménnyel, ha nem tudjuk, hogy miért nem fejlődik jobban az izmunk, segítségünkre lehet a Tanita professional-nal történő testtömeg összetétel meghatározás.

A testtömeg analízis során megérthetjük, hogy mi történik a testünkben, az adatok kg-ban és százalékokban adnak információkat a testzsírról, izomtömegről, testvíz mennyiségről. Ezeknek az adatoknak a birtokában az egészségről és a fittségi állapotról is képet kapunk.

Ezeknek az értékeknek a birtokában egy személyre szabott edzésterv és életmód kialakításával segíthet a súlyproblémák vagy az izomépítés megoldásában.

A Life1 Fit in 6 program segítségével hat hét alatt formába hozhatjuk magunkat. Az edzésprogram szakmailag vezetett és felügyelt, ami hat hétig tart. Hetente két alkalommal, tehát összesen 12 alkalommal kiscsoportos edzésen veszel részt a programon keresztül, ami maximum 3 főt jelent.

A program alatt a tested változását Tanita állapotfelméréssel követheted nyomon. A személyi edző szakmai segítségével mozgásminta szűrés és testtartáselemzés is történhet. A programnak folyamatos állapotfelmérés és ezzel kapcsolatos konzultáció is a része, továbbá 30%-os kedvezményt kapnak a program résztvevői a dietetikai konzultáció árából, hogy a programban való részvétel teljes életmódváltáshoz vezessen.

Ha a hat hetes programban még nem szeretnénk részt venni, de a cikk felkeltette a figyelmünket az egészséges, sportos életmód iránt, akkor jó ha tudjuk, hogy a Life1 Corvin Wellnessben minden vendégnek egyszeri alkalommal lehetősége van START JEGYET vásárolni, amelynek segítségével a Life1 minden szolgáltatását ki lehet próbálni.

Előző bejegyzés

Elhunyt Igaly Diána

Következő bejegyzés

A növekedés nemes dolog: Bartendaz!