Kezdőlap»Beauty»Egészség»Lazíts és töltődj fel

Lazíts és töltődj fel

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A relaxáció egy gyűjtőnév, ellazulást jelent és minden olyan módszert értünk alatta, amelynek segítségével megnyugvást, kiegyensúlyozott közérzetet az idegrendszer beszabályozását és egészséges működését érhetjük el. A lazulást, a relaxációt úgy is felfoghatjuk, mint egy pszichoszomatikus egészségvédő eljárást.

A klinikai orvostudomány is alkalmazza a relaxációs technikákat több testi és mentális problémák kezelésére, pszichoszomatikus panaszok, például depresszió, szorongás, pánikbetegésg, táplálkozási zavarok, migrén esetén is.

Több tudományos kutatás is bebizonyította, hogy a relaxált állapot hosszú távon jelentős és jótékony változásokat okoz a szervezetben. Mivel fokozódik az immunaktivitás ezért a szervezetünk ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben. A stresszhatások csökkentésén kívül anti-aging, vagyis öregedést késleltető hatása van. Segít a szellemi, értelmi képességeink megőrzésében és javítja a látásélességünket. Mivel a rendszeres relaxálásnak köszönhetően csökken az impulzivitásunk, ennek következtében javul az érzelmeink és indulataink szabályozásának képessége.

Descartes óta a nyugati világban nagyon gyakran tévesen kettéválasztjuk a testet és a lelket, úgy mintha ezek egymástól elkülönülten léteznének. Az igazság pedig az, amit személyesen is tapasztalhattuk a hétköznapi életünk során továbbá tudományos kutatások is bebizonyították, hogy ez nem így van. A test és a lélek egységben működnek, ami azt jelenti, hogy ha harmóniát teremtünk a gondolatainkban és az érzéseinkben, akkor az a testi működést is harmonizálni fogja.

Remek lazulási és feltöltődési lehetőség a Life1 Corvinban minden hónapban, vasárnap délutánonként 17:00 óra és 19:00 óra között megrendezett szaunaestek. A szaunaprogram során képzett Szaunamester által vezetett 15-17 perces szaunázási periódus, amelynek során a mester nagy mennyiségű illóolajokat és egyéb illatanyagokat helyez el a kályhán, a megnövekedett páratartalmat pedig a vendégek bőrére irányítja… Gyere a Life1 Corvinba, lazíts és töltődj fel!

Előző bejegyzés

Mozgasd meg az egész testedet a TRX segítségével!

Következő bejegyzés

11 tipp a fogyáshoz