Kezdőlap»Fitness»Budapesti Fitness termek»TOP 10 Fitness Budapesten 2023-ban

TOP 10 Fitness Budapesten 2023-ban

1
Megosztások
Pinterest WhatsApp

TOP 10 KONDITEREM BUDAPESTEN 2022-ben

  1. 4% Fittness 

Ugye te is imádod a 4% személyi edzőjét, és szuper tanácsait?

A legnagyobb konditerem Budapest belvárosában

A 4% Fitness GYM a Kálvin tér mellett található edzőterem. 4 öltöző, 3 szint, 1700nm. A konditerem 2021 februárjában keszült el.

Az ország egyik legjobban felszerelt edzőterme
Meg fogsz lepődni, de a termükben 13 féle márka gépeit válogatták össze. Más termekben maximum 2-3 márkával találkozhatsz, de náluk nagyon változatos gépparkkal tudsz edzeni. Több mint 2 évbe telt mire mindent beszereztek, de mára már teljes a géppark!

2. Life1 Wellness Futó utca – VAN USZODA

Life1 Corvinban 40 óratípus közül választhatod ki a hozzád leginkább passzolót. Ha pörgős csajszi vagy, csekkold le a dance órákat, ha viszont a hosszú nyújtásra szavazol, nézz be a nyugis jógaórákra.

3.Get River Fitness 

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a GetFit River Fitnesst, hiszen itt van Magyarország egyik legnagyobb gépparkja, így alaposan át tudod mozgatni az izmaidat. A fitness mellett pedig vidám hangulatú aerobics edzéseket is választhatsz, sőt saját személyi edződ is lehet!

4. Liget Wellness Fitness

Liget Wellness és Fitnessben nemcsak a bikinialakodat turbózhatod fel, de a kemény edzés után szuperül felfrissülhetsz a wellness részlegen, sőt még a szépségszalonba is beülhetsz néhány önfeledt beuty-percre.

5. Oxygen Wellness a – Legdrágább VAN USZODA

Az Oxygen Wellnessben izgalmas zsírégető és alakformáló edzéseken turbózhatod fel magad, ha szeretsz táncolni, és megőrülsz a hipp-hoppért, tutira a Dance Aerobik lesz a kedvenc foglalkozásod. Az izzasztó órák után pedig ne felejts el bejelentkezni egy lazító masszázsra!

6. Life1 Fitness ALLEE

Egyszerre fitnessterem és természetes szépségsziget, igazi csaj-oázis, ahol minden egy helyen van! Egy extra kemény Kick-box aerobik vagy Hot-Iron alaposan megdolgozza majd minden izmodat! A terem több kiegészítő, kényelmi funkcióval is rendelkezik: szauna, infraszauna, szolárium, masszázs, büfé, tatoo, WIFI, fodrászat, kozmetika, műköröm építés.

6. Super Gym

Két kemény kardió edzés között akár pingpongozhatsz is lazításként a SuperGymben, ahol 1000 négyzetméteres fitneszterem várja, hogy meghódítsd! A 26 féle csoportos foglalkozás mellett biztosan nem fogsz unatkozni!

7. Chilli Fitness Club 2

A Bikás parktól néhány lépésre található tágas edzőközpont sok tényező miatt örvend nagy népszerűségnek a profik és az amatőr sportolni vágyók között egyaránt: többek között a legújabb, Hoist márkájú gépek, a napfényes helyiségek, a rengeteg, karbantartott kardiogép, képzett személyi edzők, tágas öltöző, tiszta szauna miatt. A hangulat barátságos, a jól felszerelt terem kétszintes: alsó szinten kondizni, a felsőn kardiózni lehet. Elég szokatlan gyakorlat, de a nőknek a belépés olcsóbb, mint a férfiaknak, de ezzel valószínűleg csak motiválni szeretnék a gyengébb nem képviselőit a gyúrásra.

8.Holmes Place

Személyre szóló fitness-tanácsokért irány a Holmes Place, ahol a profi géppark mellett egy kis úszással varázsolhatod még szexibbre az izmaidat. A kemény edzés után feltétlenül nézz be egy kis szépítő szaunázásra, vagy lustálkodj a pezsgőfürdőben!

9. Rage Budapest 1095 Budapest, Soroksári út 110-112.

Mindössze néhány hónapja nyitott, mégis egyre többen kezdik szeretni, ami valószínűleg nem véletlen. A szakmában komoly nevet szerzett csapat újította fel az egyszerű, funkcionális gépekkel fölszerelt és tágas termet. A minimalista dizájn mögött komoly szakmai program található – és emiatt érdemes igazán ellátogatni ide, még ha a hely ki is esik egy kicsit. Különböző edzések (powerlifting, weightlifting, street workout, cross training) közül választhatunk, de persze jöhetünk csoportos órán kívül is edzeni.

10. World Class Mariott

World Class Marriott edzőtermeiben mesés panorámában gyönyörködhetsz bringázás, vagy jóga közben. Ha extra hajlékony szeretnél lenni, erősíts a Body Balance órákon, ha pedig valami egyszerűre, mégis dinamikus foglalkozásra vágysz, válaszd a Body Step vagy az X-fit foglakozásokat!

Te melyiket választod?

Előző bejegyzés

15 híres magyar sportoló

Következő bejegyzés

A G-Flux elmélet: Egyél többet, mozogj többet, éges el többet…?