Kezdőlap»Sport»Foci»Messi szabadon igazolható

Messi szabadon igazolható

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

Leo Messi szerződéstől mentes és bárkivel aláírhat!

Miért nem jelentette be még a Barcelona, ​​és hogy  még akarja: “Ha túl sok gólt szerez, a szerződés megszűnik” 🙂

Éjfélkor lejárt a szerződés Leo Messi és az FC Barcelona között.

Így Messi karrierje során először már nem kapcsolódik az FC Barcelonához, és bárkivel aláírhat. A Camp Nou-ban töltött 21 év után, ebből 16 a nagy csapatban, Messit már nem kötik dokumentumok a Barcához.

A feszültségekkel teli év után, amelyben el akart menni,  mintha a kedélyek megnyugodtak volna. A pletykák szerint Messi és Laporta megállapodásra jutott, és a következő napokban új kötelezettségvállalást ír alá.

Messi és Laporta ezt nyilatkozta a napokban:

“Jól teljesítünk. Be kell illeszkednünk a pénzügyi fair játékba. Maradni akar, én pedig szívesen marasztalnám. Bárcsak elmondhatnám, hogy Leo marad, de még nem tehetem. Megoldásokat keresünk “- mondta Laporta, amelyet egy katalán magazin idézett.

Közben Messit a világ leggyengébb klubja kereste fel. 🙂 Az Ibis Sport, egy klub, amely három éve és 11 hónapja nem nyert mérkőzést, eljutott a Rekordok Könyvébe, hivatalosan bejelentette, hogy Messit akarja hozni. 🙂

Messinek 15 éves szerződést ajánlottak, olyan fizetéssel, amely szigorúan a csatár termelékenységétől függ. Messinek nem szabad túl sok gólt szereznie vagy címekhez vezetnie a csapatot, különben azt kockáztatja, hogy kirúgják. 🙂

Előző bejegyzés

Ki a legszexibb foci EB játékos?

Következő bejegyzés

Suzy Cortez, forró megjelenése az Instagram-on