Kezdőlap»Fitness Kütyük»Mobiltartó futáshoz – Tippek a választáshoz!

Mobiltartó futáshoz – Tippek a választáshoz!

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A mozgás szabadsága – mobiltartó futáshoz

Futáshoz nemcsak a nyúlcipőt kell felvenni, hanem olyan mindennapi apróságokat és sport kiegészítőket kell biztonságos helyen tárolni, amire éppen szükséged van a teljesítményed megőrzése, növelése vagy mérése céljából. Ezért a telefontartós futóöv előnyeit nem csak akkor élvezheted, ha a tempót zene diktálja. Akkor is ideális számodra, ha futó applikációval méred a teljesítményed, vagy edzés közben is telefonközelben kell lenned.

Mondok még egy jó hírt! Nem lesz többé a mobiltelefonod sportbaleset áldozata sem. A futás közben leejtett és összetört mobil bosszúságától is megkímél a méretpontos telefontartó rekesz. Az átlátszó mobiltartó futáshoz, kerékpározáshoz is praktikus, mert menet közben is bármikor rápillanthatsz a kijelzőre. Zenelejátszód fülesét pedig könnyen csatlakoztathatod a beépített fülhallgató kimeneten keresztül.

Futóöv futáshoz Nike

fotó: https://www.ovbolt.hu/egyeb_ovek_197/futoov_222/nike-slim-waistpack-20-fekete-0828-2655#images-1

A futóövet a sportolás szerelmeseire tervezték. Elasztikus anyaga szinte észrevétlenül, de biztos tartást adva simul a derékra. Nem vág be és nem csúszkál futás közben. Kényelmes, mint egy sportruházat, és nem akadályozza a szabad mozgást. Főrekeszében tarthatod a telefonodat, és ha van oldalzsebe, oda csúsztathatod a készpénzt, az iratokat, a kulcsot vagy egy energiaszeletet.

Könnyen száradó, jól szellőző anyaga miatt hosszabb távokra is kiváló választás, mert az izzadságcseppek pillanatok alatt elillannak róla. A vízálló bevonatos értéktartó futóövvel pedig esős időben sem kell kihagyni a napi edzést. Az esti és hajnali kocogók láthatóságáról a fényvisszaverővel ellátott kistáskák gondoskodnak rossz látási viszonyok között is. 

A telefontartó övben tehát a készülék mellett a fontos apróságokat is magaddal viheted.

Mikor válassz normál futóövet?

Az 1 óránál rövidebb ideig tartó aktivitáshoz a futóöv lesz az ideális választás. Aprócska mérete ellenére minden adottsággal rendelkezik, ami a “running”-hoz kell: szorosan simul a derékhoz, pihekönnyű, hipp-hopp megszárad, fényvisszaverő, és olykor élénk színű. Rugalmas anyaga tökéletesen követi a test vonalát. Kifejezetten kényelmes és nem csúszkál mozgás közben. Sportoláshoz ideális, könnyen száradó textília borítja, így a tisztítást követően sem kell órákig vagy napokig nélkülöznöd. Kicsi tároló rekeszében a legszükségesebbeket, papírpénzt, kocsikulcsot, kártyákat, vagy egy kisebb energiaszeletet is magaddal vihetsz.  

Futóöv

fotó: https://www.ovbolt.hu/egyeb_ovek_197/futoov_222/adidas_fenyvisszaveros_futoov_-_piros_8844_1071#images-1

Persze minden olyan típusú sportnál hasznát veheted, ahol értékeidet kézközelben és biztonságban szeretnéd tudni. A különböző típusú és méretű futóövek a szabadtéri sportok elengedhetetlen alapfelszerelése, mellyel a szórakozást, a kényelmet és a praktikusságot egyben élvezheted.

Előző bejegyzés

Több világrekordot is felállítottunk

Következő bejegyzés

7 gyönyörű női tréner