Kezdőlap»Sport»Edzés»8 mód arra, hogy elégess plusz 100 kalóriát, anélkül, hogy elmennél az edzőterembe

8 mód arra, hogy elégess plusz 100 kalóriát, anélkül, hogy elmennél az edzőterembe

Meglepő fogyasztó trükkök

0
Megosztások
Pinterest WhatsApp

A negatív kalóriaegyensúly megteremtésére irányuló törekvésedben, a fogyás érdekében minden extra kalória, amelyet az edzőteremen kívül égetsz el, jelentős előnyökkel járhat.

Ha a hét minden napján 100 plusz kalóriát akarsz elégetni, akkor egy év alatt 5-6 kilót lehet leadni. Ez minden bizonnyal egy lépéssel közelebb visz a karcsúbb és boldogabb élethez.

Az egészséges életmód végül is nem csak a gyötrelmes edzésekről szól, amelyektől órákat izzadsz majd az edzőteremben. Ez azt is jelenti, hogy új módszereket kell keresni az aktív aktivitáshoz, és minden további lépés segíthet megszabadulni a hasi zsírpárnáktól.

Íme néhány gyors tipp arra, hogy minden nap plusz 100 kalóriát égess el…

Használd a lépcsőt!

Átlagosan 15 perc lépcsőzés körülbelül 140 kalóriát éget el. Ha legközelebb arra vágysz, hogy liftet használj vagy a mozgólépcsőt, inkább menj a lépcsőn. Ha van a közelben lépcső, mondjuk ahol dolgozol, állíts be egy időzítőt 15 percre és járkált fel-alá a lépcsőn. Hidd el hasznodra válik majd!

Ne feledd, a kalóriaégetés titka abban rejlik, mennyire végzed intenzíven az adott feladatot. Ha lassan mész fel a lépcsőn, több időbe telik 100 kalóriát elégetni. És ne felejtsd el, hogy a lépcsőzés mindig jobb, mint a liftre való várakozás!

Előző bejegyzés

Hogy lehet a félelem valójában a siker titka?

Következő bejegyzés

A tested jelzéseinek megfejtése